Join Free Sign in

Over MooieLuiertassen.nl

Over MooieLuiertassen.nl

MooieLuiertassen.nl is de online winkel op het gebied van luiertassen.

Het team achter MooieLuiertassen.nl hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid en aan het leveren van een winkel ervaring om te onthouden. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan kwalitatief hoogwaardige, mooie luiertassen voor iedere portemonnee.

Waar staan we voor?
Een luiertas is een product dat het leven van de moeder of vader net even iets gemakkelijker maakt. Het kopen van een luiertas moet daarom wat ons betreft net zo gemakkelijk zijn als de tas zelf. Vanaf de bank of luie stoel heb je toegang tot de mooiste luiertassen in alle prijssegmenten in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online winkel. Een luiertas mag behalve functioneel er ook best leuk uitzien. Ons team is daarom continu op zoek naar de handigste en mooiste nieuwe luiertassen waar dan ook ter wereld. Zo ben je er zeker van dat wanneer je op zoek bent naar een mooie luiertas, je bij ons aan het juiste adres bent.

Jij als klant staat voor ons centraal en daarom hechten wij grote waarde aan jouw mening. Bel ons gerust op of stuur een e-mail en wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan. We nodigen je graag uit om ook eens onze social media paginas te bezoeken. Hier vind je leuke acties en krijg je een goed beeld van waar wij van MooieLuiertassen.nl voor staan.

Ons doel is om van elk pakket dat wij versturen een feestje te maken zodat jouw winkelervaring bij MooieLuiertassen.nl van begin tot eind een fantastische beleving is.

MooieLuiertassen.nl - onderdeel van Purple Media
Amalialaan 126a
3743KJ Baarn
Telefoon: +31 (0)33 258 50 29
Email: info@mooieluiertassen.nl

KVK nr: 58231838
BTW nr: NL224800024B01