De bladeren beginnen te kleuren, de dagen worden korter en het weer steeds guurder. De hoogste tijd dus voor een stevige luiertas die tegen een (wind) stootje kan. 

Storksak Noa Coral

De kleur van deze Storksak luiertas past perfect bij de warme herfstkleuren van dit seizoen.

Het stevige canvas materiaal is makkelijk schoon te maken en heeft geen enkele moeite met een onverwacht regenbuitje. Best handig tijdens het Nederlandse najaar!

Maar ook als het straks weer lente is kun je prima voor de dag komen met deze stijlvolle, kleurrijke tas! 

https://www.mooieluiertassen.nl/luiertassen-op-merk/storksak-luiertas-noa-coral

Skip Hop Duette 2-in-1 - Taupe

De naam van de Duette 2-in-1 zegt het eigenlijk al een beetje. Dit zijn twee tassen voor de prijs van één. Tijdens het najaar kom je vaak voor verrassingen te staan wat betreft het weer. Het is dan fijn om wat extra kleertjes of zelfs een regenjas mee te kunnen nemen.

Door de uitneembare organizer uit de tas te halen creëer je in een handomdraai een zee van extra ruimte om al die extra spulletjes mee te zeulen!

https://www.mooieluiertassen.nl/luiertassen-op-merk/skiphop-luiertas-duette-taupe

MixMamas Luiertas Stip Rood-wit

Het is een blogpost over herfst... Een rode tas met witte stippen kan natuurlijk niet ontbreken! Maar serieus, dit is een erg handige tas tijdens natte en winderige herfst wandelingen. Deze luiertas van Mixmamas is gemaakt van een zeer sterk en waterbestendig zeil waardoor geen enkele storm jou najaarsavonturen kan dwarsbomen!

Babymel Convertible Backpack Robyn - Red

Ten slotte nog deze ‘convertible’ rugtas. Deze luieras van Babymel is een echte alleskunner! Het grootste voordeel van deze tas is dat je hem als rugtas kunt gebruiken. Zo kun je je handen vrijhouden en heb je geen zware slingerende tas aan je zij hangen. Vooral in het najaar is de luiertas vaak extra zwaar door alle droge kleertjes, laarsjes en paraplu’s die je met je meezeult. Juist dan is een backpack een uitkomst om je rug te ontzien. Het weer en de korte dagen kosten je al meer dan genoeg energie!

Heb jij tips om de herfst zo goed mogelijk voorbereid door te komen of een leuk luiertas avontuur dat je met ons wilt delen ? Laat dan een bericht achter op onze facebook pagina of deel je fotos op instagram #MooieLuiertassen.nl